MX-5-verhuur en de Mazda MX-5 Vrienden Club


Heb je zelf nog geen MX-5, huur er dan eens één en rij mee met de MX-5 vriendenclub. Zo maak je kennis met een prachtige hobby.
Heb je zelf nog geen MX-5, huur er dan eens één en rij mee met de MX-5 vriendenclub. Zo maak je kennis met een prachtige hobby.

Maak kennis met de MX-5 Vrienden Club

 

Wil jij eens kennismaken met onze leuke hobby en heb je zelf nog geen MX-5, dan is er de mogelijkheid om een MX-5 te huren en hoef je niet direct een MX-5 aan te schaffen. Er staan diverse aanbieders op internet. Wij bemiddelen niet meer in het verhuur, omdat de aangeboden MX-5 jes en condities nogal eens veranderen. 

 

 

Als je met een MX-5 langs komt krijg je allereerst een warm welkom van de MX-5 Vrienden Club en niet te vergeten een mooie dag(en) samen met de MX-5 Vrienden Club. Daarna als je wilt begeleiding in de MX-5 hobby. Neem eerst even contact met ons op als je mee wilt rijden of er nog een plaatsje vrij is voor dat je gaat huren.
Regelmatig ontvangen wij vragen of wij kunnen bemiddelen bij het verhuur van een MX-5 voor trouwerijen of andere aangelegenheden.

Wij kunnen dit niet en gaan dat ook in de toekomst niet doen. Zelf hebben wij GEEN MX-5 in de verhuur.


Voor de liefhebber

 

 

 

Ja je leest het goed. De MX-5 van Chris en Ria staat te koop.

De MX-5 Vrienden kennen de auto en weten in wat voor staat hij verkeert. Dit is één van de mooiste Nb -FL en goed onderhouden MX - 5 je van ons land. 

 

Voor meer informatie: zie ook Te Koop  MX- - Model NB - FL