Een goede verzekering voor een MX-5 Vrienden Club prijs.

Waarom de Herasto Oldtimerpolis voor MX- 5 rijders ?

 


De Herasto oldtimerpolis is ontstaan uit de oldtimer hobby van Onno van der Post van Herasto. 

Als assurantie-adviseur en liefhebber van oldtimers en klassiekers kwam hij tot de conclusie dat de oldtimerpolis die in verzekeringsland te koop is in veel gevallen niet overeenkomt met de wensen van de bezitters van oldtimers. 

 

De oldtimerpolis is voor veel verzekeraars een bijzaak, waardoor vaak onmogelijke voorwaarden en premies gebruikt werden. 

 

Zoals één bestuurder op de polis, uitsluiting van cabriodak, verplicht de dagelijkse auto te verzekeren bij dezelfde maatschappij, geen hulpverlening in het buitenland en niet te vergeten verplicht lid zijn van een club.

 

Dit alles was aanleiding om de zaak eens goed op een rij te zetten en een unieke oldtimer/klassiekerpolis te ontwikkelen. 

Na overleg met een aantal verzekeraars zijn wij gekomen tot de verzekering die wij nu op de markt brengen. 

 

Uit de reacties die wij van de diverse clubs en onze klanten ontvangen kunnen wij opmaken dat wij er zeker in geslaagd zijn een unieke verzekering op de markt te brengen waarmee duidelijk is voorzien in de behoefte van de oldtimer/klassieker liefhebbers. 

 

Door alleen de echte liefhebber als klant te accepteren zijn wij erin geslaagd al meer dan 19 jaar hetzelfde premietarief te berekenen. Naar onze mening zijn wij daarin een grote uitzondering in de markt. Meer dan 19 jaar lang geen prijsverhoging toepassen is naar onze mening uniek. 

 

Voor meer informatie bel naar Herasto 073-5216422 of mail naar info@herasto.nl

 

Op de site www.oldtimerverzekering.nl kun je de premie berekenen. 

Let op.

Van de berekende premie moet je wel 10 % MX-5 Vrienden Club korting aftrekken.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Herasto b.v.

Voor je MX-5 verzekering
Voor je MX-5 verzekering